hope you're still my bestfriend :'/

      assalamualaikum everybodeh :D
 yang tuu kawan aku. nama dia pun erra jugak. kami sama nama .haha. kami start b'kawan since kami form1 lg. skg da form5. so mau dkat 5 years jugak la kmi kawan, kami selalu share problem and so on...salu nangis sama2..yg penting she is my only true bestfriend :) dia selalutolong aku bila aku susah. dia selalu gak marah aku bila aku suka main dalam kelas..sebab aku nakal orangnya :D   kami selalu share problem pasal family,love,study and so on..tapiiii..sejak kebelakangan ne..dia jarang tegur aku..aku da banyak kali minta maaf dgn dia..and dia kata pun ok jaa..tapi aku tau there's something wrong :'( aku harap sgt kami boleh b'kawan lagi macam dulu. aku selalu sorang2 kat sekolah..slalu akuu tengok dia happy dgn kawan2 baru dia..aku hanya mampu tengok dari jauhhh :( lepas balik sekolah mesti aku sedih..huh..tapi tak pa laaa..aku just akan doakan kau bahagia selalu..and jaga diri baik2 bila im not around you anymore.promise okay? :'/







                                                                                                           
Kalau suka 'LIKE' and 'SHARE' ;) chill .

saya rindu :(

      assalamualaikum everybodeh :D
                          nampak tidak pict atas ne ? ahhhh..ne masa zaman muda-muda dulu..skg da tua..lama da aku stop dari bermain benda ne..wekwek..rindu pulak aku mau tendang2 org semacam..haha..tournament yg akan datang pula 9DEC. weh, paper aku lum abis lagi tuh. terpaksa laaa aku nda join diorang tournament :( sedih. wekwek. tahun depan kali aku ikut balik. tunggulah kedatangan ku wahai kawan-kawan yang sudah lama aku nda jumpa. hee. peace no war ;)



Kalau suka 'LIKE' and 'SHARE' ;) chill .

finally :D

assalamualaikum semua :)
rasanya ne adalah entri yg kedua aku buat. haha. sebab aku ne dah lama buat blog cuma baru update hari ini :DD finally blog aku da ada prubahan kan? ada kan? kalau teda. maybe d mata aku jak la kali . kuangkuang. walau pa2 pun, follow sy k? i'll follow you back :p

Kalau suka 'LIKE' and 'SHARE' ;) chill .